Azért vagyunk itt, hogy segítsünk elindítani utazásodat az IT világába

A technológiai iparban megszerzett munka mindenki számára elérhető, ha igazán érdekli az IT világ. Hiszünk abban, hogy nincs szükség számítástechnikai végzettségre ahhoz, hogy szoftverfejlesztő lehess.

Több mint 75 képzett koordinátor ellenőrzi tanfolyamaink minőségét, mert fontos számunkra az visszajelzésed és elégedettséged.

A tanfolyamok alatt és után folyamatosan mérjük a hallgatóink elégedettségét. Egy dedikált osztályunk foglalkozik a karriertámogatással és tanácsadással diákjaink számára, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy újonnan megszerzett tudásukat a gyakorlatban is megfelelően hasznosítani tudják

Kik vagyunk

Hosszú évek óta jelen vagyunk a piacon, és egy Európától Ázsiáig terjedő globális közösséget építettünk fel.
Tudjuk milyen új karriert kezdeni egy teljesen ismeretlen területen.
A technológiai ipar azonban tehetségeket keres, és rengeteg lehetőséget kínál. Bízz bennünk, tudjuk hogyan működik.

Segítünk valóra váltani álmaid

Minden az egyéniségekről szól

Egy szenvedélyes emberekből álló csoport vagyunk, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek kereskedelmi informatikai projektekben. Oktatóink nem csak elméleti szakemberek – tanfolyamainkat az iparágban több éves tapasztalattal rendelkező gyakorlati emberek vezetik. Szenvedélyünk a tudás megosztása és diákjaink fejlődésének támogatása. Hiszünk abban, hogy az IT mindenkié – csak legyél bátor, kitartó, és valósítsd meg!

Csatlakozz hozzánk, és változtasd meg az életed!

Csatlakozz az SDA csapatához!

Készen állsz arra, hogy kilépj a jelenlegi uniformizálódott mókuskerékből, és segíts az embereknek a karrierváltásban? Mindig olyan tehetségeket keresünk akik készek az új megoldások keresésére, elszántak, és minden tevékenységükben az ügyfelek megszállottjai. Magadra ismertél?

Lépj kapcsolatba velünk

Legyél oktató

Ha szeretnél kiváló előadó lenni, fejlesztenéd soft skill készségeidet, valamint gyarapítanád tudásodat, akkor van valamink a számodra. Csatlakozz csapatunkhoz, mentoráld a szoftverfejlesztők következő generációját, és növeld személyes kompetenciáidat!

Tudj meg többet

Kezdd el sikertörténetedet nálunk!

Vegyél részt egy tanfolyamon, építsd személyes készségeidet, élj a karriertanácsadás lehetőségével, és lépj be az IT szektorba!

Tekintsd meg tanfolyamainkat

Partnereink