Fedezd fel tanfolyamainkat!

Hiszünk abban, hogy mindenki dolgozhat az IT-iparban, ha az tetszik neki és érdekli. Annak érdekében, hogy elősegítsük szakmai céljaid elérését és zökkenőmentes átállásod a tech szektorba, gyakorlatorientált tanfolyami programokat hoztunk létre amelyek szilárd alapot biztosítanak a szükséges készségek elsajátításához.

Java

Tanuld meg hogyan sajátíthatod el a legkívánatosabb programozási nyelvet a semmiből! A Java-t az IT-cégek 80%-a választja – ez azt jelenti, hogy ha ezt a specializációt választod, jelentősen nő az esélyed egy kiváló állás megszerzésére, és nem kell aggódnod amiatt, hogy nincs stabil állásod.

további információ

Hamarosan…

Python

Pénzintézetek, egyetemek, technológiai startupok, kormányzati szervek és még globális óriáscégek is. Mindannyian Pythont használnak mindennapi munkájuk során. Ne várj tovább! Tanuld meg egy izgalmas munka receptjét még ma.

további információ

Hamarosan…

Software Tester

A szoftvertesztelő felelős a szoftver vagy a rendszer megfelelő működésének ellenőrzéséért és a funkcionális tesztek elvégzéséért. Az IT iparra gondolsz? Próbáld ki!  Ez a leggyorsabb lépés egy új munkahely felé a technológiai iparban.

további információ

Hamarosan…

JavaScript

A must-have skill for aspiring frontend developers, JavaScript is one of the most dynamically growing languages. Learn the basics and explore JavaScript’s ecosystem of frameworks, libraries, and tools to find a job at any tech company.

további információ

Hamarosan…