Bővítsd a látóköröd egy ingyenes webináriummal

Iratkozz fel egy ingyenes webináriumra, hogy jobban megismerd egyedülálló tanítási módszereinket, fedezd fel a tanfolyamainkat, és nézd meg hogyan készítjük fel végzőseinket az IT-iparba való belépésre.

a lista megtekintése

Miről fogunk beszélni?

Miért érdemes megfontolni a váltást?

Tudjuk, hogy bármilyen változás félelemmel és szorongással jár. De egyhelyben állni még rosszabb. Tudd meg hogyan teheted meg az első lépést, és adj magának esélyt egy szebb jövőre! Már 11 000 ember bízott meg bennünk, akik velünk változtatták meg a pályafutásukat.

Hogyan tehetem meg az első lépést még ma?

Nem kell tovább várnod. Ismerd meg azoknak az embereknek a történetét, akik a változtatás mellett döntöttek, bár tele voltak aggályokkal, mint Te is. Ne engedj magad elé több embert, vedd a kezedbe a dolgok irányítását még ma!

Hogyan érd el a célodat és válts munkahelyet?

Néhány hónapon belül megmutatjuk neked milyen utat választhatsz szakmailag egy teljesen más helyen. Sőt, megadjuk azokat az eszközöket amelyek segítségével megtudhatod mik az erősségeid, és hogyan használhatod ezeket az állásajánlatok böngészéséhez.

Java

A munkaadók által a leginkább keresett, valamint a fejlesztők körében a legelterjedtebb programozási nyelv. A Java a technológiai ipar középpontjában áll, a nagyvállalati megoldásoktól az élvonalbeli dolgok internetje (IoT) alkalmazásokig. Ne várj tovább, iratkozz fel egy ingyenes webináriumra!

Tudj meg többet

Hamarosan…

Python

Technológiai óriásokkal vagy innovatív start-upokkal szeretnél együtt dolgozni? Íme néhány jó hír: mindegyik a Python-t és a nyílt forráskódú keretrendszerek és könyvtárak gazdag ökoszisztémáját használja. Ne várj tovább, iratkozz fel egy ingyenes webináriumra!

Tudj meg többet

Hamarosan…

Software Tester

Szeretnél hatással lenni a szoftver minőségére? Legyél szoftvertesztelő, és fejleszd karriered izgalmas minőségbiztosítási projektekben. Sajátítsd el a manuális tesztelés művészetét, és fedezd fel az automatizált tesztelés világát! Iratkozz fel egy ingyenes webináriumra.

Tudj meg többet

Hamarosan…

Tekintsd meg induló tanfolyamainkat!