Ingyenes webinárium – Java

Olyan szakmát szeretnél, amit a munkaadók 80%-a szeretne?

Szeretnéd Instagram-modellnek érezni magad a LinkedIn-en?

Tanuld meg hogyan sajátíthatod el a legkívánatosabb programozási nyelvet a semmiből!

A Java-t az IT-cégek 80%-a választja – ez azt jelenti, hogy ha ezt a specializációt választod, jelentősen nő az esélyed egy kiváló állás megszerzésére, és nem kell aggódnod amiatt, hogy nincs stabil állásod.

Bele akarok vágni

Hamarosan…

A JAVA egy biztonságos választás

A TIOBE által rendszeresen készített jelentés szerint a JAVA programozási nyelv jelenleg a harmadik legnépszerűbb megoldás a programozók körében a világon. Ennek oka, hogy alkalmazásai széleskörűek – a banki szolgáltatásoktól a mobil alkalmazásokon át a mindennapi eszközökig, például a hűtőszekrényekig. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg mindenki találkozott már ezen a nyelven írt IT megoldásokkal.

A stabilitásnak, az időszakosan kiadott frissítéseknek, valamint számos könyvtárnak és bővítménynek köszönhetően ez a programozási nyelv kiváló első lépés a programozás világába. Ennek eredményeként a Java az internetes forradalom gerince, és egyben az egyik legjövedelmezőbb és legkívánatosabb nyelv a munkaerőpiacon.

Tudtad, hogy…

A Just Join IT jelentés szerint egy kezdő Java-fejlesztő 1600 Euró körüli összeget keres?

A JAVA-t a YouTube, a Gmail, a Twitter és a Minecraft is használja?

A közösség széles körben kiterjedt támogatásának köszönhetően a JAVA biztonságos első lépés az IT felé?

Ne várj tovább!

Tanuld meg egy izgalmas munka receptjét még ma.

Regisztrálok egy webináriumra

Miről fogunk beszélni?

Miért érdemes megfontolni a váltást?

Tudjuk, hogy bármilyen változás félelemmel és szorongással jár. De egyhelyben állni még rosszabb. Tudd meg hogyan teheted meg az első lépést, és adj magának esélyt egy szebb jövőre! Már 11 000 ember bízott meg bennünk, akik velünk változtatták meg a pályafutásukat.

Hogyan tehetem meg az első lépést még ma?

Nem kell tovább várnod. Ismerd meg azoknak az embereknek a történetét, akik a változtatás mellett döntöttek, bár tele voltak aggályokkal, mint Te is. Ne engedj magad elé több embert, vedd a kezedbe a dolgok irányítását még ma!

Hogyan érd el a célodat és válts munkahelyet?

Néhány hónapon belül megmutatjuk neked milyen utat választhatsz szakmailag egy teljesen más helyen. Sőt, megadjuk azokat az eszközöket amelyek segítségével megtudhatod mik az erősségeid, és hogyan használhatod ezeket az állásajánlatok böngészéséhez.

Nem akarok tovább várni

Mától megváltoztatom az életem.

Jelentkezem egy ingyenes webináriumra

Ismerd meg a rajtunk keresztük elérhető karrierutakat!