Ingyenes webinárium – Python

Mi a közös az olyan brandekben, mint a NASA, a Pixar, a Facebook, a Netflix és a YouTube?

Mindegyik az egyik legnépszerűbb programozási nyelvet használja a technológiai megoldások tervezése során. Ezért az általuk létrehozott termékek és szolgáltatások alapja Pythonban van megírva.

Szeretnél ennek a csoportnak a tagja lenni?

Foglalj helyet

Hamarosan…

Python – egy magas szintű programozási nyelv

Pénzintézetek, egyetemek, technológiai startupok, kormányzati szervek és még globális óriáscégek is. Mindannyian Pythont használnak mindennapi munkájuk során. Ráadásul a TIOBE szerint 2021 októberétől ez a legnépszerűbb programozási nyelv az IT-piacon.

Tudtad, hogy…

A Just Join IT jelentés szerint a Python Developer átlagos fizetése 1500 Euró?

A TIOBE index szerint a Python a vezető 2021-ben a programozási nyelvek között?

A Python a 70-es évek népszerű tévéműsorának köszönheti a nevét, mely „Monthy Python repülő cirkusza” címmel került adásba?

Ne várj tovább!

Tanuld meg egy izgalmas munka receptjét még ma.

Regisztrálok egy webináriumra

Miről fogunk beszélni?

Miért érdemes megfontolni a váltást?

Tudjuk, hogy bármilyen változás félelemmel és szorongással jár. De egyhelyben állni még rosszabb. Tudd meg hogyan teheted meg az első lépést, és adj magának esélyt egy szebb jövőre! Már 11 000 ember bízott meg bennünk, akik velünk változtatták meg a pályafutásukat.

Hogyan tehetem meg az első lépést még ma?

Nem kell tovább várnod. Ismerd meg azoknak az embereknek a történetét, akik a változtatás mellett döntöttek, bár tele voltak aggályokkal, mint Te is. Ne engedj magad elé több embert, vedd a kezedbe a dolgok irányítását még ma!

Hogyan érd el a célodat és válts munkahelyet?

Néhány hónapon belül megmutatjuk neked milyen utat választhatsz szakmailag egy teljesen más helyen. Sőt, megadjuk azokat az eszközöket amelyek segítségével megtudhatod mik az erősségeid, és hogyan használhatod ezeket az állásajánlatok böngészéséhez.

Nem akarok tovább várni

Mától megváltoztatom az életem.

Jelentkezem egy ingyenes webináriumra

Check out our courses